Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
AFP Mkt
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dictionar, Glosar de termeni de Logistica si Supply Chain
654 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Glosarul de termeni de logistica si supply chain - acum pe piata!

Supply Chain Management Center alaturi de AFP MKT  prin intermediul www.esupplychain.eu au lansat in toamna acestui an, in cadrul Conferintei Nationale ARILOG primul „Glosar de termeni de logistica si supply chain" din Romania.

La baza acestei lucrari au stat numeroase surse din literatura de specialitate, predominand surse din literatura internationala, din literatura americana dezvoltata in principal pe productie si din literatura europeana, axata in principal pe distributie.

Echipa de cercetare si traducere a fost coordonata de catre Adriana Palasan, beneficiind de expertiza tenhica a lui Romeo Dumitru (Logistic Manager Henkel).

Glosarul de termeni de Logistica si Supply Chain este un instrument de lucru util pentru logisticieni si nu numai, propunandu-si sa relationeze termenii de specialitate imprumutati din alte limbi cu termenii adoptati de limbajul romanesc sau chiar sa clarifice anumite sensuri ale acestora folosite in mod diferit de la companie la companie.

Termenii alesi provin din toate ariile de interes ale logisticii: achizitii, stocuri, planificarea productiei, depozitare, transport, distributie si customer service.

Glosarul de termeni de logistica si supply chain  poate fi achizitionat prin intermediul Supply Chain Management Center SRL. Pretul de vanzare este de 65,4 RON (TVA inclus).

Pentru mai multe informatii sau comenzi intrati pe www.esupplychain.eu sau la telefon 021/4106061.
Din Gura in Gura